Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: توسعه اقدامات پیشگیرانه، فرهنگ‌سازی و افزایش ایجاد نشاط اجتماعی از مهم‌ترین برنامه‌ها در پیشگیری از جرم است. - اخبار استانها -

سردار احمد طاهری  در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان با محوریت "راهکارهای پیشگیری از بروز جرائم خشن" اظهار داشت: برخی جوانان و نوجوانان از جرم‌بودن حمل سلاح سرد آگاهی کامل ندارند و با  قرار گرفتن در شرایط نزاع به سبب وجود رفتار احساسی و عدم کنترل خود موجب قتل یا انواع جراحات می‌شوند در صورتی که خود قصد ارتکاب چنین جرمی را نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان نقش آگاه‌سازی در پیشگیری از وقوع جرم را بسیار مهم قلمداد کرد و ادامه داد: برای پیشگیری از جرائم خشن باید اطلاع‌رسانی کامل و آموزش‌های جدی و گسترده‌تری در جامعه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه فرهنگ‌سازی می تواند بخش عمده‌ای از جرایم خشن و آنی که منجر به قتل می‌شود را کنترل کند، عنوان کرد: اگرچه پلیس در بسیاری از موارد قاتل را به زودی دستگیر می‌کند، اما باید راهکارهای پیشگیری از وقوع چنین جرائمی را تقویت کرد.

سردار طاهری نقش عصبانیت و نبود کنترل خشم را در وقوع جرم بسیار مهم دانست و ادامه داد: بیشتر جرائم خشن به عصبانیت آنی برمی‌گردد و عمده آنها بدون برنامه‌ ریزی قبلی و تنها براساس خشم و غضب ناگهانی افراد و به دلیل در دسترس بودن یا حمل سلاح سرد رخ می‌دهد.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: توسعه اقدامات پیشگیرانه با هدف فرهنگ‌سازی، از مهم‌ترین برنامه‌ها در پیشگیری از جرم است و باید تلاش شود دراین زمینه از همه ظرفیت‌های موجود دستگاه های و سازمان های فرهنگی مرتبط استفاده شود.

تمام استان مرکزی زیرپوشش برنامه‌های حوزه پیشگیری از وقوع جرم قرار گرفترئیس پلیس تهران: تکرار جرم باعث تشدید مجازات می‌شود/نیاز به قانون جدید نیستکارگاه قانون مطبوعات/ ویژگی پیام‌های مجرمانه چیست؟ + فیلم

نقش مهم رسانه‌ها به عنوان ابزار فرهنگ‌پذیری در پیشگیری و کنترل جرائم

وی با بیان اینکه "رسانه‌ها" با تولید آثار مناسب هنری در ارتقاء سطح آگاهی شهروندان نقش موثری می توانند در پیشگیری از بروز جرایم خشن داشته باشند، گفت: در واقع رسانه ها در هر جامعه ای به عنوان ابزار فرهنگ پذیری مورد استفاده قرار می گیرند تا افراد بتوانند یکدیگر را نسبت به رعایت قوانین و مقررات موجود مقید بار آورده و از این طریق جلوی ارتکاب جرایم و آسیب ها را بگیرند.

سردار طاهری مهم‌ترین اقدام پیشگیرانه را ارائه آموزش مهارت های ارتباطی، رفتاری در بین افراد دانست و عنوان داشت: فرهنگ سازی تقویت مهارت کلامی و رفتاری از مهم‌ترین اقدامات برای پیشگیری از خشونت است. فرهنگ سازی معمولا بعد از نهاد خانواده برعهده نهادها و سازمانهای آموزشی و فرهنگی مرتبط است و تعمیق فرهنگ گفت و گو و تعامل دوسویه میان مربیان و جوانان می تواند به پرورش نسل توانمند در رفع مشکلات با استفاده از مهارت ارتباط اجتماعی بیانجامد.

لزوم افزایش زمینه های ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه افزایش زمینه‌های ایجاد نشاط اجتماعی در جامعه به ویژه جوانان گام مهم دیگری در کاهش جرم خشونت است، خاطرنشان کرد: هرچه نشاط اجتماعی درمیان شهروندان بیشتر شود باشد، آستانه تحمل افراد در کوچک‌ترین درگیری افزایش پیدا می‌کند و منجر به نزاع نمی‌شود.

وی افزود: در شرایط فعلی امکانات سخت‌افزاری و نرم افزاری برای ایجاد نشاط اجتماعی می بایست تقویت شود و برای ایجاد شور و نشاط باید از حداقل‌ترین ظرفیت ها حداکثر استفاده را کرد و هماهنگی همه دستگاه ها و نهادها برای چنین استفاده ای ضروری است امید است تمام دستگاه ها و سازمان ها با همکاری هم بتواند در کنترل و پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی قدم های مهمتری را بردارند.

انتهای پیام/393/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان سیستان و بلوچستان ایجاد نشاط اجتماعی سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی فرهنگ سازی جرائم خشن مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۸۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۱۳ میلیاردی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان

شرایط جوی اخیر ۱۱۳ میلیارد تومان خسارت به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان وارد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد رئیسی با اشاره به این مطلب گفت: باد، باران و سیلاب دو ماه اخیر در مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان 113 میلیارد تومان خسارت به شبکه توزیع برق این منطقه وارد کرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان افزود: 658 اصله پایه شبکه فشار متوسط و ضعیف، 29 دستگاه ترانسفورماتور و 40 کیلومتر شبکه فشار متوسط و ضعیف از جمله حجم خسارت وارد شده ناشی از شرایط جوی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان است.

وی ادامه داد: به دنبال وقوع این شرایط جوی، 282 تیم عملیاتی به همراه تمام تیم‌های پیمانکاری این شرکت نسبت به اصلاح و احداث مجدد شبکه‌های آسیب دیده برق اقدام کردند.

رئیسی با بیان اینکه بزرگترین چالش پرسنل عملیاتی این شرکت در شرایط بحرانی جهت اصلاح و پایداری شبکه برق، نبود راه دسترسی است، بیان کرد: پرسنل این شرکت گاهی با عبور از مسیر رودخانه‌ها، استفاده از بالگرد، قایق و خودروهای آفرودی نسبت به اصلاح شبکه‌های برق مناطق اقدام می‌کنند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان افزود: شهروندان ضمن رعایت نکات ایمنی، در صورت بروز هرگونه خسارت یا خاموشی شبکه برق موارد را از طریق سامانه 121 یا نرم افزار برق من ثبت و پیگیری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معدل سیستان و بلوچستان در شاخصه‌های توسعه صعودی است
  • خسارت ۱۱۳ میلیاردی به شبکه توزیع برق سیستان و بلوچستان
  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • پلیس مانع خودسوزی زن ۵۰ ساله شد
  • اقدام خارج از ضوابط یکی از سربازان کلانتری ایرانشهر در دست بررسی قرار دارد
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • گردهم آمدن تمام نهادهای مرتبط با ترافیک در کرمانشاه
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟